Home / Bioskop / Nepobedivi Gali, magija Krcka Oraščića i repriza Južnog vetra u knjaževačkom Bioskopu

Nepobedivi Gali, magija Krcka Oraščića i repriza Južnog vetra u knjaževačkom Bioskopu

Knjaževac : Na bioskopskom repertoaru Doma kulture, u ponedeljak, 10. i utorak 11. decembar, očekuju nas dva nova filmska ostvaranja i jedna repriza, na zahtev publike.
Publika će tokom ova dva dana, najpre, u terminu od 16 časova moći da uživa u nastavku sage o strip junacima i nepobedivim galskim herojima, Asteriksu i Obeliksu, sinhronizovanom crtaću ” Asteriks: Tajna čarobnog napitka”.



“Tajna čarobnog napitka” je nova filmska adaptacija o pustolovinama hrabrih junaka koji pred veliko platno dovode celu porodicu. U ovoj priči Čudomix odlučuje da je vreme za osiguranje budućnosti sela pa zajedno s Asterixom i Obelixom kreće u potragu za mladim druidom kojem može preneti tajnu o čarobnom napitku koji osigurava trajnu zaštitu.

Cena ulaznice za ove projekcije iznosi 250 dinara.

Iz čuvene Diznijeve produkcije,  stiže nam i  vizuelno prelep, magičan i topao film, u kome slike i tonovi miluju i bude najlepše emocije, „Krcko Oraščić i četiri kraljevstva“. Inspirisan vanvremenskom pričom i jednim od najlepših baleta ikada, ovaj film namenjen je celoj porodici, koja zimske dane može provesti na najlepši mogući način, zajedno, u udobnoj sali omiljenog bioskopa. Glavne uloge u sigurno najlepšem i najčarobnijem filmu godine tumače Kira Najtli, Mekenzi Foj, Helen Miren, Morgan Frimen i mnogi drugi.

Početak projekcije je u 18.00 časova, a cena ulaznice iznosi 250 dinara.

U terminu od 20 časova, očekuje nas repriza, svakako najgledanijeg  i najnagrađivanijeg dela domaće produkcije u ovoj sezoni –  film ” Južni vetar”.

Reditelj Miloš Avramović, oslikavajući drugu stranu momaka sa beogradskog asfalta, predstavio je život one generacije koja nije lično iskusila devedesete, ali su se tragovi ovih godina i te kako osetili u njihovim životima. Fantastičnu glumačku ekipu čine Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Dragan Bjelogrlić, Nebojša Glogovac, Miloš Timotijević, Jovana Stojiljković, Srđan Todorović, Bogdan Diklić, Aleksandar Berček, Hristo Šopov, Ivaylo Zahariev.

Cena ulaznice iznosi 150 dinara.





FKMS

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...