Home / Knjaževac / NACIONALNA SLUŽBA ZA ZAPOŠLJAVANJE OBJAVILA KONKURSE

NACIONALNA SLUŽBA ZA ZAPOŠLJAVANJE OBJAVILA KONKURSE

U cilju realizacije programa i mera aktivne politike zapošljavanja, predviđenih Programom rada za 2019. godinu, Nacionalna služba za zapošljavanje raspisala je javne pozive i konkurse za ovu godinu. Objavljeni su konkursi za dodelu subvencije za samozapošljavanje Roma, realizaciju programa pripravnika za nezaposlene sa srednjim obrazovanjem, dodelu subvencija za samozapošljavanje, za program sticanja praktičnih znanja, realizaciju programa stručne prakse, sprovođenja javnih radova na kojima se angažuju nezaposlene osobe sa invaliditetom, za učešće u finansiranju programa obuke na zahtev poslodavca.

Takođe, NSZ je objavio i konkurse za: refundaciju troškova podrške osobama sa invaliditetom koje se zapošljavaju pod posebnim uslovima, dodelu subvencija zaposlenima za samozapošljavanje, dodelu subvencije za samozapošljavanje nezaposlenima, za organizovanje sprovođenja javnih radova na kojima se angažuju nezaposlene osobe sa invaliditetom.


Više detalja  o javnim pozivima i konkursima, zainteresovani mogu pogledati na sajtu Nacionalne službe za zapošljavanje, kao i preko Pozivnog centra NSZ, pozivom na broj: 0800/300-301 (besplatan poziv iz fiksne telefonije).



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...