Home / Knjaževac / Milan Đokić Predsednik Opštine Knjaževac u poseti Bučju

Milan Đokić Predsednik Opštine Knjaževac u poseti Bučju

Predsednik Opštine Milan Đokić obišao je sa saradnicima i direktorom JP “Preduzeće za razvoj, urbanizam i izgradnju“, Mladenom Radosavljevićem selo Bučje i posetio crkvu Svetog Ilije, koja je proteklih godina obnovljena sredstvima opštine Кnjaževac.

Crkva Svetog Ilije u Bučju obnovljena je na inicijativu meštana ovog sela i članova Saveta mesne zajednice, a sredstvima iz lokalnog budžeta i uz pomoć MZ Bučje.

Pored verskog objekta, radovi na renoviranju i sanaciji izvođeni su i na parohijskom domu ove svetinje, te je crkva u Bučju sada jedna od najlepših na teritoriji knjaževačke opštine. Opština je po ko zna koji put prepoznala potrebe sela i crkve, i nesebično pomogla u obnovi ovog hrama, saopštila je danas pres služa opštine Knjaževac.




Tokom posete, predsednik je sa saradnicima i savetom mesne zajednice obišao i seoski dom koji će biti kompletno renoviran u ovoj godini.

Predsednik opštine Milan Đokić, zadovoljan radovima koji su izvedeni u proteklom periodu,  najavio da će opština i dalje nastaviti sa ulaganjem u knjaževačka sela.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...