Home / Drugi pišu / Mihajlović na Novogodišnjem prijemu u Zaječarskom upravnom okrugu

Mihajlović na Novogodišnjem prijemu u Zaječarskom upravnom okrugu

novogodisnjem-prijemu

Zamenik predsednika opštine Knjaževac Miroljub Mihajlović danas je prisustvovao Novogodišnjem prijemu u Zaječarskom upravnom okrugu.

U Zаječаrskom uprаvnom okrugu danas je priređen Novogodišnji prijem zа brojne zvаnice iz  političkog, vojnog, verskog, privrednog, kulturnog života grada Zаječаrа i cele Timočke krajine.  

U prisustvu velikog broja zvanica načelnik Zaječarskog upravnog okruga Vladan Paunović  je ovom prilikom rekao da je kraj godine možda pravi trenutak da se podsetimo odgovornosti.

„U skladu sa značenjem odgovornosti možemo da ispitamo i sami sebe, koliko smo mi to zapravo u mogućnosti da odgovorimo zahtevima, potrebama i aktivnostima koje stoje pred nama. Koliko smo spremni da se prilagodimo u tom smislu, koliko smo spremni da učinimo nešto bolje, da sebe učinimo boljima, ali i ljude oko nas. Nije loše da se podsetimo te reči i to ne samo kada su predstojeći praznici u pitanju, već da nas ona uvek podseća na nešto uzvišenije“, rekao je Paunović na prijemu.

Gostima se obratio i Episkop timočki gospodin Ilarion.

„Dobro je i da mi budemo odgovorni prema samima sebi, prema svojoj savesti, jer nemoguće je i vrlo teško ostvariti napredak u javnom i društvenom životu ukoliko nema onoga što je uslov za to, a to je vrlina, ne samo poštenje, već i mnoge druge hrišćanske vrline, koje svi nekako pojedinačno podrazumevamo, ali retko objedinjujemo a vrlo lako vidimo kada nekome drugome nedostaje poneka vrlina“, rekao je Episkop timočki.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

Knjaževac : Održan sastanak sa predstavnicima stambenih zgrada

Na sinoć održanim sastancima sa predstavnicima stambenih zajednica, čulo se da u ...