Home / Knjaževac / Master strukovne studije na MEGATREND UNIVERZITETU!

Master strukovne studije na MEGATREND UNIVERZITETU!

Fakultet za menadžment u Zaječaru, na dan polaganja prijemnog ispita, su posetili profesor doktor Slobodan Stamenković, prorektor za razvoj i poslove akreditacije Megatrend Univerziteta i profesor doktor Božidar Leković, redovan profesor Megatrend Univerziteta. Oni su, prilikom posete, istakli da je u toku postupak akreditacije programa Master strukovne studije, koji će obuhvatiti ekonomsku oblast, kao i oblast informacionih sistema.

Fakultet za menadžment Zaječar je institucija Megatrend Univerziteta koji ima izuzetno značajne programe u nivou strukovnih studija, gde školujemo kadrove iz oblasti ekonomije i oblasti menadžmenta i biznisa. Razvijamo novi strukovni program u oblasti master studija, koji bi trebalo, da za celo ovo područje istočne Srbije, iznedri nove stručnjake koji su sposobni da ekonomski razmišljaju a da informatički apsolutno to i održe.




Akademske studije su zastupljene u istom nivou, one su izvanredno organizovane i naš fakultet sve akreditovane programe sprovodi i na nivou master studija i na nivou doktorskih studija koji ovaj fakultet efikasno realizuje“, rekao je profesor doktor Slobodan Stamenković, prorektor za razvoj i poslove akreditacije Megatrend Univerziteta.

Ovaj program će, prema rečima profesora doktora Božidara Lekovića, redovnog profesora Megatrend Univerziteta, omogućiti da se na jednom višem nivou razumeju i vode poslovi upravljanja.

 

„Mnogi danas postavljaju pitanje „Šta će nam toliko menadžmenta“? A ja na to uvek odgovorim da je malo menadžmenta koliko promena treba da se desi u ovoj sferi. Mi smo imali neki drugi sistem upravljanja, nastao je neki novi. Treba ljudi da znaju kako se na nov način uči, radi, stvari i otuda to, da dobrih fakulteta kao što je ovaj, nedostaju“, istako je profesor Leković i dodao:

„Fakultet poslovnih studija i Fakultet za menadžment treba da donese jedan program koji će omogućiti ljudima da na jednom višem nivou razumeju i vode poslove koju su u sferi upravljanja“.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...