Home / 2021 / Ložači“ iz Minićeva : NAJNEOBIČNIJI BAJKERI U SRBIJI

Ložači“ iz Minićeva : NAJNEOBIČNIJI BAJKERI U SRBIJI

NAJNEOBIČNIJI BAJKERI U SRBIJI: Imaju samo dve želje – da zadrže mlade na selu i pomognu siromašnoj deci

Članovi seoskog moto kluba „Ložači“ iz Minićeva spojili su lepo i korisno i baš zbog ideje za koju se zalažu razlikuju se od svih sličnih organizacija koje postoje u Srbiji.

Oni, naime, žele da okupe mlade sa ciljem da ih zadrže na selu. Osim toga, plan im je da urede prostorije u kojima se okupljaju već 11 godina i da obezbede računare, kako bi deca iz najugroženijih porodica mogla da idu u korak sa svetom.

Sandra Ivanović iz Moto kluba „Ložači“ Minićevo za kurir televiziju kaže da je Minićevo lepo mesto i da bi želeli da daju svoj doprinos da ovo mesto i ostane takvo.
Minićevo je proslavio nekadašnji prvak Balkana u motokrosu, čuveni Velja dvoglavac, a danas u selu ima naslednika koji dele istu strast prema motorima.

Pavle Ivanović, član moto kluba kaže da je ljubav prema motorima došla spontano od dede i roditelje, a da su mu omiljeni odlasci na moto skupove, kada se istomišljenici okupe kao porodica i žive po svojim pravilima.

A tada se rodi i ljubav, što najbolje zna Maja Momčilović, članica moto kluba koja je svog dečka upoznala baš na jednom od moto skupova.


Izvor (Kurir.rs)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

U Regionalnom centru predavanje za pčelare

Udruženje pčelara “Lipa” organizuje predavanje za pčelare na temu “Izimljavanje pčelinjih zajednica”. ...