Home / Ds / Konferencija za štampu u OO DS u Knjaževcu

Konferencija za štampu u OO DS u Knjaževcu

Danas je u prostorijama demokratske stranke u Knjaževcu predsednik opštinkog odbora Dragan Mančić zakazao  konferenciji za novinare povodom nedavno održanom sastanku predsednika Skupštine opštine Miodraga Ivkovića sa meštanima Štitarca i Vidovca.

Na konferenciji za novinare predsednik odbora Dragan Mančić kazao je da u Skupštini opštine postoji kompletno nepoznavanje funkcionisanja lokalne samouprave.

U Skupštini opštine postoji kompletno nepoznavanje funkcionisanja lokalne samouprave, kazao je na konferenciji za novinare predsednik OO DS Dragan Mančić.

”Inspirisani smo sastankom koji je predsednik SO Ivković mr Miodrag održao sa žiteljima Štitarca i Vidovca. Ivković mr Miodrag kaže da je problem nastao kao rezultat nepoznavanja i nesporazuma. Žitelji jedne mesne zajednice nisu u obavezi da poznaju akte, ali bi upravo on trebalo da im skrene pažnju i da im kaže kako se dolazi do formiranja saveta mesne zajednice. Skupština opštine donosi odluku o mesnim zajednicama, a fomiranje saveta definiše statut MZ.

u nastavku teksta detaljnije







Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...