Home / Drugi pišu / Knjaževčanka Katarina Milojković plasirala se u treći krug ,,Zvezda Granda” (Video)

Knjaževčanka Katarina Milojković plasirala se u treći krug ,,Zvezda Granda” (Video)

Naša sugrađanka Katarina Milojković plasirala se u treći krug ,,Zvezda Grandaʼʼ

Katarina Milojković, učesnica popularnog muzičkog nadmetanja ,,Zvezde Granda,ʼʼ bavi se pevanjem skoro četiri godine. Muzika je njena velika ljubav, iako je završila umetničku školu. Pored majke i oca koji se bave muzikom, nije ni čudo što je odabrala taj put.

Kroz osmeh, naša sugrađanka obećava da će se truditi i dati sve od sebe kako bi stigla što dalje u ovom takmičenju.

U drugom krugu nadmetala se sa Milanom Stevanov, i, nakon baraža, uspela da se plasira u treći krug koji se snima ovih dana. Predstavila pesmom ,,Jelenʼʼ Slađe Alegro, dok je druga takmičarka izabrala numeru ,,Senkeʼʼ Aleksandre Prijović. Rezultat je na početku bio pet prema tri za Milanu.

Bilo kako bilo, to je veliki uspeh za Katarinu, lepu Knjaževčanku koja sigurno ide ka svom cilju. Na nama je da je podržimo tokom takmičenja.

Katarina Milojković: Talenat sam nasledila od majke (VIDEO)

 

Upoznajte lepu kandidatkinju iz Knjaževca…

Katarina Milojković  je u drugom krugu takmičenja “Zvezde Granda” učestvovala u duelu sa Milanom Stevanov. Nakon baraža atraktivna kandidatkinja iz Knjaževca uspela je da se plasira u treći krug najpopularnijeg takmičenja u regionu.

“Imala sam malo tremu i s obzirom na to sam prilično zadovoljna kako sam pevala. Moram da priznam da nije lako takmičiti se i da ume da bude stresno. Mnogo je truda potrebno da bi sve bilo savršeno. Dosta vežbam za nastup i idem u školu pevanja u Knjaževcu. Odabir pesama, stajlinga, frizura zahteva veliku posvećenost”, priča Katarina koja se pevanjem bavi već skoro četiri godine. Iako je završila umetničku školu njena najveća ljubav je muzika.

“Talenat sam nasledila od majke koja je bila pevačica, a tata mi je gitarista. Uz njih sam zavolela svoj posao”, kaže Katarina koja već nastupa po klubovima i privatnim proslavama. Na pitanje koji je njen cilj ove sezone u “Zvezdama Granda” kaže:

“Trudiću se da dam sve od sebe i da stignem najdalje što mogu”, kaže sa osmehom Katarina. Poslušajte kako je pevala u drugom krugu:

Video link

Lukas: Milana opasno pevaš, a Katarina je bila solidna! (VIDEO)

Pogledajte duel oko koga se povela žustra polemika…

Katarina Milojković iz Knjaževca učestvovala je u duelu u drugom krugu “Zvezda Granda” sa Milanov Stevanov iz Srpskog Itebeja. Prva se predstavila pesmom “Jelen” Slađe Alegro, dok je druga izabrala numeru “Senke” Aleksandre Prijović. Rezultat je na početku bio pet prema tri za Milanu.

U drugom delu Katraina je otpevala “Jadna ti je moja moć” Cece Ražnatović dok je Milana izvela numeru “Robinja” Snežane Đurišić. Žiri je sve vreme podržavao aplauzima ove dve dame, a kako je izgledao njihov duel pogledajte u nastavku:
Video link

Izvor Knjaževačke vesti / grand.online
 

Ostavite komentar :

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

Saobraćajka kod Vratarnice povređena deca iz Knjaževca

Na putu Zaječar – Knjaževac, kod Vratarnice, u saobraćajnoj nezgodi koja se ...

%d bloggers like this: