Home / 2020 / Knjaževčanima : Pokloni Asocijacije “Sport za sve”

Knjaževčanima : Pokloni Asocijacije “Sport za sve”

Poštujući aktuelne mere prevencije širenja zarazne bolesti COVID-19, Asocijacija Sport za sve Srbije ugostila je u sredu, 2. decembra, delegaciju Asocijacije „Sport za sve“ iz Knjaževca.

Tom prilikom upriličen je radni sastanak kome su prisustvovali u ime Asocijacije Sport za sve Srbije predsednik Branko Vujović, generalni sekretar Filip Vešović i stručni saradnik za međunarodnu saradnju i projekte Marina Vukotić, dok su delegaciju Asocijacije „Sport za sve“ iz Knjaževca predstavljali predsednik Asocijacije Krunislav Simić, projekt menadžer Asocijacije Milena Jocić i član Upravnog odbora Sportskog saveza Knjaževca Miloš Đikić.

Predsednik Vujović zahvalio je, u ime Asocijacije Sport za sve Srbije, na poseti delegaciji iz Knjaževca. Uz osvrt na programske aktivnosti koje su realizovane u prethodnom periodu, ukazao je na mogućnost institucijalnog povezivanja i na lokalnom nivou i razvoj regiona kroz Misiju AKTIVNA SRBIJA 2030 – „Za bolju Srbiju kroz sport za sve“. Produbljivanje saradnje u okviru sistema članstva kroz edukaciju i intenzivnije uključivanje sportskih stručnjaka u nacionalne i međunarodne aktivnosti, apliciranje i partnersko učešće u projektima, kao i podizanje lokalnog nivoa organizacije manifestacija na nacionalni, treba da budu ključni prioriteti u oblasti sportske rekreacije. Nakon toga, predsednik Vujović je uručio Asocijaciji „Sport za sve“ iz Knjaževca set sportskih rekvizita opredeljenih za realizaciju sportsko-rekreativnih programa na lokalnom nivou.




Predsednik Simić se zahvalio na srdačnom dočeku, gostoprimstvu, kao i dodeljenim sportskim rekvizitima i istakao prepoznatljiv stil rada i poslovanja krovne nacionalne organizacije sporta za sve. Predstavio je predlog programa rada Asocijacije „Sport za sve“ iz Knjaževca za 2021. godinu i naglasio odličnu saradnju sa lokalnom samoupravom, Sportskim savezom Knjaževca i Turističkom organizacijom Knjaževca. Realizacijom brojnih aktivnosti koje su planirane u narednom periodu utvrdiće se još bolja saradnja, podizanje kapaciteta sportskih stručnjaka, projekata i napredak u mnogim drugim segmentima zajedničkog delovanja.

Asocijacija Sport za sve Srbije se zahvaljuje Asocijaciji „Sport za sve“ iz Knjaževca na poseti, nastavku uspešne saradnje i predstavljanju dobrog funkcionisanja sistema sporta za sve na lokalnom nivou kroz realizaciju mnogobrojnih aktivnosti iz oblasti sportske rekreacije.

izvor Asocijacija Sport za sve



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...