Home / 2021 / Knjaževačka rok grupa “Bair” među deset srpskih bendova “Fidboxa”

Knjaževačka rok grupa “Bair” među deset srpskih bendova “Fidboxa”


Odjeknula je vest da je Knjaževačka rok grupa “Bair” potpisala ugovor sa renomiranom diskografskom kućom Fidbox, koja je specijalizovana za izdanje vinilnih ploča.

Samo desetak bendova je uspelo da uđe pod okrilje Fidboxa, između ostalih Yu Grupa, Van Gogh, Riblja Čorba, Bajaga i Instruktori, a od nedavno i ovaj Knjaževački bend.

To će inače biti prvi singl izdat na vinilu u Srbiji nakon 10 godina, poslednji singl izdala je Riblja Čorba 2012 godine (Uzbuna/Užasno mi nedostaje), takođe za Fidbox. Ovom prilikom vam ekskluzivno objavljujemo slike nalepnica (labela) koje će se naći na singl ploči ovog Knjaževačkog benda koji sačinjavaju: Miloš Milivojević, Ivan Jelenković i Saša Zvezdić.

U nastavku teksta možete videti kako je proteklo fotografisanje za omot singl ploče koja će početkom godine izaći za Fidbox.



Singl ploča ovog Knjaževačkog benda pojaviće se u svim šopovima na prostorima bivše Jugoslavije već u prvim mesecima naredne godine. Kako saznajemo, gost na jednoj pesmi bio je Alen Jovanović, gitarista i osnivač benda Goblini. Pozivamo vas ovom prilikom da ovaj bend zapratite na:

*Instagramu – https://www.instagram.com/grupa.bair/?fbclid=IwAR1mRt-g11SLwkI_WOfZ3C70yOO1StnqxjVd2OgNBtXFfeyfzfta6KUgRXw

* Facebook – https://www.facebook.com/Bair-109035841615980




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...