Home / Knjaževac / Knjaževac : Stepenice knjaževačke škole ofarbaju u vesele boje i ispisane na engleskom i srpskom jeziku

Knjaževac : Stepenice knjaževačke škole ofarbaju u vesele boje i ispisane na engleskom i srpskom jeziku


U holu knjaževačke Osnovne škole “Mladost”,  stepenice su ofarbaju u vesele boje i ispisane na engleskom i srpskom jeziku. Ove zanimljive stepenice ujedno služe kao podsetnik učenicima, ali i nastavnicima.

Na sastancima Učeničkog parlamenta učenici su dali predlog da se urede holovi škole kao bi im svakodnevni boravak bio prijatniji. Iz toga je proizišla ideja da se stepenice u holu škole ofarbaju u vesele boje, a da na glavnom stepeništu koje vodi do kabineta stepenice budu dodatno uređene. Dogovorili smo se da na stepenicama ispišemo neke lepe poruke  i na kraju izabrali da to budu pridevi koji označavaju osobine koje svako od nas treba da neguje. Reči su ispisane na engleskom i srpskom jeziku i služiće kao podsetnik i učenicima, ali i nama nastavncima naravno, kojim to pozitivnim stvarima trebamo da težimo svakodnevno, i kako da se ponašamo prema našim drugovima objašnjava Ana Amon profesorka engleskog jezika u ovoj školi.

Direktor Dejan Radivojević : Počeli smo intenzivno da radimo na uređenju škole, i do sada uradili dosta toga. Škola je okrečena, i renovirani su učenički toaleti.


Klupe i stolice u kabinetima su zamenjene, nabavili smo i jednu interaktivnu tablu. Bitna nam je i bezbednost tako da su izvedeni radovi i na gromobranskoj zaštiti i instalacijama. Napravljena je prilazna rampa za invalide, a postavljeno je i novo osvetljenje u fiskulturnoj sali. U toku je i rekonstrukcija nastavničkog toaleta. Mnogo toga je urađeno,ali naravno da uvek ima prostora za još novih ideja. Trudimo se da saslušamo predloge učenika kroz rad Učeničkog parlamenta i nastavnika kako bi što bolje uredili naše radno okruženje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...