Home / Doma kulture Knjaževac / Knjaževac: Promocija knjige Petra Videnovića ”Stara planina – selo Papratna” u Domu kulture

Knjaževac: Promocija knjige Petra Videnovića ”Stara planina – selo Papratna” u Domu kulture

 

 

 

U subotu, 18 . maja, u 19 časova u suorganizaciji Doma kulture i Umetničke akademije “Istok” u prostorijama Društvenog kluba Doma kulture biće održana promocija knjige Stara planina – Selo Papratna, autora  Petra Videnovića.
đ

Milić, red.profesor, Željko Mašković,  Jovana Videnović Jovanović,  Zoran Jelenković, kao i urednik izdanja, Obren Ristić.

Ovom prilikom  publika će moći da pogleda i izložbu grafika i motiva sela Papratne, koju priređuje Đorđe D. Videnović.

Od knjaževačkih predstavnika u Okružnoj ligi najteži posao imaće Omladinac koji u Grezni dočekuje lidera na tabeli, ekipu OFK 019 iz Zaječara.
Fudbalski klubovi koji nastupaju u Okružnoj ligi ovog vikenda igraju mečeve 28. kola. Svi predstavnici knjaževačke opštine svoje utakmice odigraće u nedelju.

U najzanimljivijem susretu, Omladinac će u Grezni dočekati lidera na tabeli, ekipu OFK 019 iz Zaječara. U Podvisu se sastaju Bučje i Graničar, a u Minićevu Sloga i Ozren. Fudbaleri OFK Knjaza gostuju u Podgorcu gde im je rival Malinik, dok je ekipa kalanskog Midžora u ovom kolu slobodna.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

Knjaževac : “Miholjski susreti sela” počinju u Kalni

Drugi put u opštini Knjaževac održava se manifestacija koja ima cilj da ...