Home / Knjaževac / Knjaževac : Okružno takmičenje u gimnastici

Knjaževac : Okružno takmičenje u gimnastici

Foto : arhiva

Foto : arhiva

Pobednici Opštinskog takmičenja  u gimnastici, koje je u ponedeljak 27. marta u hali SPC „Timok“ organizovao Sportski savez grada Zaječara , obezbedili su  uslovi za  plasman na Okružno takmičenje, koje se danas održava u Knjaževcu.

Prvo mesto u konkurenciji učenica osnovnih škola od 1. do 4. razreda osvojila je ekipa OŠ „Đura Jakšić, druga je bila ekipa OŠ „Lj.R.Nada“, dok su 3. mesto zauzele učenice OŠ „Lj. Nešić“. Što se pojedinačne konkurencije tiče najuspešnija je bila Sara Herjavec iz OŠ „Đ. Jakšić“. Kod dečaka prvo mesto osvojio je Nemanja Sibinović iz OŠ „Đ. Jakšić“.

Kod srednjoškolaca održano je samo takmičenje u pojedinačnoj konkurenciji, a najuspešnija je bila Anja Stanković, učenica Gimnazije u Zaječaru.

U konkurenciji učenica 5. i 6. razreda prvo mesto zauzela je Teodora Lapadatović iz OŠ „Lj.R.Nada“, dok je kod dečaka u istoj kategoriji trijumfovao Luka Videnović iz OŠ „Ljuba Nešić“.

Što se ekipnog dela tiče u konkurenciji učenica 7. i 8. razreda najuspešnija je bila ekipa OŠ „D.Maksimović“, dok je Marta Bojić iz OŠ „H.Veljko“ bila najbolja bila najbolja u pojedinačnoj konkurenciji.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...