Home / Ekologija / Knjaževac : NOVOGODIŠNJI EKO SAJAM I EKO JELKA 2017

Knjaževac : NOVOGODIŠNJI EKO SAJAM I EKO JELKA 2017

I ove godine Turistička organizacija opštine Knjaževac organizovaće 25. decembra 2017. god. “Novogodišnji eko sajam”, koji se finansira iz Fonda za zaštitu životne sredine opštine Knjaževac.

Cilj manifestacije je promocija očuvanja životne sredine i upoznavanje dece sa prirodnim okruženjem u kome odrastaju. Svake godine organizator menja zadatu temu, tako da je ovogodišnja -biljni i životinjski svet na Staroj planini. Povodom “Novogodišnjeg sajma 2017” organizovan je likovni konkurs na pomenutu temu. Pravo učešća imale su predškolske-pripremne grupe svih vrtića i prvi razredi osnovnih škola u Knjaževcu.Drugi razredi i predškolci ukrašavaće eko jelku, a učenici trećeg razreda učestvovaće u maskenbalu. Svoje znanje iz oblasti poznavanja prirode u okruženju pokazaće učenici četvrtog razreda u Eko kvizu, koji će biti vrhunac manifestacije. Na dan održavanja manifestacije biće organizovan i eko sajam, sa bogatom ponudom domaćih lokalnih proizvoda.

Program manifestacije:





11.00 ukrašavanje eko jelke/plato Doma kulture

11.30 maskenbal/plato Doma kulture

12.00 eko kviz/velika sala Doma kulture

Pozivamo sve zainteresovane da prisustvuju manifestaciji i podrže naše male sugrađane, poručuju iz Turističke organizacije  opštine Knjaževac.






Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...