Home / Knjaževac / Knjaževac : Novogodišnja čarolija Tehničke škole

Knjaževac : Novogodišnja čarolija Tehničke škole

novogodisnja-carolija-tehnicke-skole

U duhu predstojećih praznika, Tehnička škola priređuje i ove godine svojevrstan novogodišnji sajam, nazvan „Novogodišnja čarolija Tehničke škole“.
U petak, 23. decembra, učenici i nastavnici naše škole predstaviće posetiocima „Novogodišnje čarolije“ jedan deo mnogobrojnih aktivnosti kojima su se bavili od početka tekuće školske godine.
U okviru programa, koji će biti održan od 11:00 do 16:00 časova u holu Doma kulture, biće organizovane zanimljive izložbe raznovrsnih školskih sekcija. Uz novinarski i dramski kutak, biće tu i čarolija u slici i reči, kao i zajednički štand sekcije engleskog jezika „English workshop“ i sekcije ruskog jezika „Kružok“. Posetioci će moći da vide kako rade turistički vodiči i virtualno preduzeće „Lavandomanija“, ali i da učestvuju u radu IT sekcije „Programiraonica“ i poigraju se sa Lego robotom. Svoj štand imaće i eko-sekcija, a sajam će svojom prodajnom izložbom ulepšati i sekcije „Kreativa“ i „Arhideja“.
U okviru programa, sa početkom u 14:00 časova, organizovan je Kreativni kurs gitare, u saradnji sa prof. Mladenom Milojkovićem.Od 15.00 časova uživaćemo u akustičnoj muzici školskog benda „The School of Rock“, a u toku čarolije biće podeljene i nagrade najuspešnijim učesnicima Foto-konkursa.



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...