Home / 2022 / Knjaževac : Nastavak radova na asfaltiranju ulica u gradu i selima

Knjaževac : Nastavak radova na asfaltiranju ulica u gradu i selima

Radovi na uređenju puteva u selima knjaževačke opštine otpočeli su sa prvim lepim danima. Tako je selo Drečinovac dobilo kompletno asfaltom presvučenu ulicu, a radovi se nastavljaju i u Valevcu, Kaličini, kao i na lokalnom putu Mučibaba-Lukovo.

▫️“Krenuli smo sa intenzivnim asfaltiranjem ulica po selima. Radili smo juče asfaltiranje ulice u Drečinovcu. To su ulice koje po prvi put dobijaju asfalt. Danas radimo jednu ulicu u Valevcu koja povezuje preko 30 kuća sa centrom sela. Radimo i u Kaličini dva sokaka i nastavljamo i u drugim selima da radimo sve ono što smo u dogovoru sa meštanima planirali da asfaltiramo u ovom delu godine. Takođe, planiramo da radimo i lokalni put Mučibaba-Svrljig, do granica sa Svrljigom, tako da će i to u narednih mesec dana biti završeno.




Uporedo sa ovim, radimo i presvlačenje ulica u gradu. Sve naše aktivnosti planiramo da završimo u narednih mesec-dva što se tiče asfaltiranja puteva”, rekao je Marko Stojanović, predsednik SO.

▫️U Knjaževcu je asfaltirana Ulica Stevana Đorđevića, Branka Metalca i deo ulice Branka Cvetkovića, deo Džervinske ulice, krak ulice Lole Ribara prema Ljutom potoku, kao i ulica Dušana Petrovića Šaneta.
▫️Sve ove radove finansira opština Knjaževac.



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...