Home / Drugi pišu / Knjaževac : FSS podelio opremu klubovima druge ženske lige

Knjaževac : FSS podelio opremu klubovima druge ženske lige

fss

Fudbalski savez Srbije podelio je opremu klubovima druge ženske lige. Kako se navodi u saopštenju na sajtu, klubovi druge ženske lige Srbije dobili su opremu Adidas iz kontigenta FIFA koja je namenjena razvoju liga i takmičenja – 22 dresa, kopačke, markeri, lopte.

Opremu je dobilo 12 klubova koji su igrali u prethodnoj takmičarskoj sezoni, na osnovu kriterijuma koji promovišu razvoj fudbala: Šabac, Rad, Knjaževac, Sremice, Radnički 2012 (Niš), Sloga 036 (Kraljevo), Požega, Levač (Rekovac), Majdanpek, Krstarica (Prokuplje), Radnički 1919 (Zrenjanin) i Una Fortuna 04 (Kragujevac).
Organizovan je i seminar za trenere koji rade sa seniorskim ekipama. Prisutni su bili treneri Super lige, prve i druge lige uz selektore Gorana Sretenovića i Lidije Stojkanović.


Kako se navodi, tokom oktobra i novembra FSS i Zavod za sport i medicinu sporta sproveli su motorička testiranja za klubove iz Super lige. Cilj seminara je bio da se prikažu i uporede rezultati tih testiranja zajedno sa predlogom treninga za podizanje fizičke pripremljenosti. Predavači su bili rukovodilac sektora za analitiku u sportu Zavoda za sport, doktor Predrag Božić i kondicioni trener reprezentacije Srbije profesor Marko Stojanović.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

Danas je Sveti Jovan – Srećna Slava !!!

Samo dan posle Bogojavljenja, Srpska pravoslavna crkva i vernici slave Sabor Svetog ...