Home / Knjaževac / Knjaževac : Bajkeri u Minićevu pretukli bivšeg NAČELNIKA POLICIJE!

Knjaževac : Bajkeri u Minićevu pretukli bivšeg NAČELNIKA POLICIJE!

Krajem prošlog meseca bajkeri su pretukli Ivicu Ivanovića, bivšeg načelnika PU Zaječar, prenosi dnevni list ALO.

Iako je od tada prošlo dosta vremena, još uvek nije podnesena nijedna krivična prijava protiv nasilnika.

Sve je počelo na moto skupu u Minićevu, mestu koje se nalazi između Zaječara i Knjaževca. Minićevo je matično mesto ’’Ložača’’, odnosno bajkera zaljubljenika motore.

Jedan od članova ’’Ložača’’ je i Ivica Ivanović koji, iako živi u Boru, potiče iz jednog sela nadomak Minićeva gde često sa porodicom dolazi na odmor tokom vikenda.




– Na tom moto skupu se grupa ’’Ložača’’ malo napila i počeli su limenkama da gađaju sve oko sebe, bajkere, publiku, prolaznike. Pri tom su se smejali i dobacivali razne uvrede. Nekoliko njihovih kolega ’’Ložača’’ ih je zamolilo da to ne čine, ali su oni nastavili svoje bahato ponašanje. I Ivica je bio među onima koji su pokušali da umire ’’vesele’’ kolege – saznajemo od meštana.

Nekako se sve završilo, iz centra Minićeva su se razišli i bajkeri i publika. Grupa bahatih bajkera ’’Ložača’’ je na drugom mestu nastavila sa pićem i veseljem, kažu meštani.

– Te noći, nakon tri sata posle ponoći, već pijani ’’Ložači’’, njih pet, šest, odvezlo se motorima u selo Ivice Ivanovića. Otvorili su kapiju i ušli u dvorište. Počeli su da viču, da ga dozivaju, da prete, da kuću gađaju konzervama. Ivanović je u kući bio sa suprugom i detetom. Odmah je pozvao policiju i izašao u dvorište bojeći se da pijana grupa motorista ne provali u kuću i povredi njegovu porodicu. Pokušao je da ih smiri, ali je dolio ulje na vatru. Ukratko, pretukli su ga i pobegli. Policija je došla tek nakon više od pola sata kada su se napadači već razbežali – kaže naš izvor.

Policiji je kasnila, kako nezvanično saznajemo, jer su krenuli iz Knjaževca koje je udaljeno oko 20 kilometara od tog sela.

U telefonskom razgovoru Ivica Ivanović nam je kazao:

– Istraga je u toku, nadležni će utvrditi činjenice i nemam nijedan komentar – kazao nam je Ivanović.

On je nakon što je došla policija, i nakon što je svojim kolegama dao izjavu, otišao u bolnicu da mu se ukaže lekarska pomoć. Kako nezvanično saznajemo, zadobio je modrice, oguljotine, podlive, što sve spada u lake telesne povrede, za šta postoji lekarsko uverenje. I porodica napadnutog Ivice je doživela šok slušajući pogrdne uzvike i gledajući kako tuku Ivanovića.

– Za sada nema nijedne krivične prijave, a dobro se zna koji su to napadači. Iako pripadaju ’’Ložačima’’ Minićevo, ne žive svi u tom mestu, i verovatno je to razlog zbog čega nema krivičnih prijava. Istraga je u toku – saznajemo od nadležnih.

Policija se povodom ovog slučaja nijednom nije oglasila.



Izvor www.alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...