Home / 2020 / Knjaz se plasirao u finale!

Knjaz se plasirao u finale!

Fudbalska Ekipa iz Trgovišta u polufinalu Kupa na području FSZO, juče u Sokobanji, savladala je Trebič 4:2; rival u borbi za trofej – Timok.

Fudbaleri OFK Knjaza plasirali su se u finale Kupa na nivou Fudbalskog saveza Zaječarskog okruga. Ekipa iz Trgovišta je u polufinalu, odigranom juče u Sokobanji, pobedila fudbalere Trebiča rezultatom 4:2. Naš predstavnik sav posao obavio je već u prvom poluvremenu koje je rešio u svoju korist 3:1, a u nastavku je rutinski sačuvao veliku prednost.




 

Golove za OFK Knjaz postigli su Bogdan Milutinović, Petar Milovanović, Nikola Minić i kapiten David Antić, po opštoj oceni najbolji igrač jučerašnje utakmice.

Drugo polufinale, u kome je trebalo da se u Bogovini sastanu BSK i Timok nije odigrano (nezvanično, domaćin je odustao od takmičenja), tako da će se u borbi za trofej pobednika Kupa na nivou Okruga sastati OFK Knjaz i zaječarski klub, trenutni lider srpskoligaškog istoka. Po tradiciji, finalna utakmica igra se na gradskom stadionu u Zaječaru, a već je određen i termin finala – naredni utorak, 8. septembar, od 17 časova.



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...