Home / Knjazevčani / Izborna skupština Opštinskog odbora SNS (Foto & Video)

Izborna skupština Opštinskog odbora SNS (Foto & Video)


Sinoć je u Domu kulture  održana Izborna skupština Opštinskog odbora SNS. Jednoglasno, javnim glasanjem, za lidera knjaževačkih naprednjaka izabran je Milan Đokić, predsednik

opštine Knjaževac.

Intoniranjem stranačke himne ”Tamo daleko”, u Knjaževcu je počela Izborna skupština Opštinskog odbora Srpske napredne stranke, na kojoj su delegati i predstavnici mesnih odbora birali lidera stranke. Predlog da se na tu funkciju izabere Milan Đokić obrazložio je Branislav Josifović.

”Milan Đokić je dugo u ovom poslu. Bio je na raznim funkcijama. Ali, o njegovim sposobnostima ne govore funkcije na kojima je bio, već rezultati koji su ostali iza njega – renovirane škole, vrtići, kilometri asfalta, upetostručeni zasadi pod višnjom…Milan je čovek ideje i energije.”

Za prvog čoveka Opštinskog odbora SNS Đokić je izabran jednoglasno, javnim glasanjem. Zahvaljujući na poverenju koje mu je ukazano, on je istakao da mu je želja da SNS u Knjaževcu postane velika porodica



”Ideja zbog koje smo se prihvatili ovog poslaje da od Knjaževca napravimo bolje mesto za život, da od Srbije napravimo bolju i srećniju državu. Krenuli smo kao stranka koracima koji više nisu ni spori, ni sitni. Na delu pokazujemo i u Knjaževcu i u Republici, kako je to kada se država vodi odgovorno, pošteno i energično. Moja je želja da SNS u Knjaževcu postane jedna velika porodica, koja okuplja ljude koji su, pre svega, prijatelji, koji će se međusobno poštovati, ali koji će i one druge, koji nisu u nađim redovima, svojim radom animirati da i oni podrže našu ideju.”

Knjaževačkim naprednjacima obratili su se i narodni poslanik Vladimir Đukanović i Miljan Ranđelović, pomoćnik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju.

”Idu nam jako teška iskušenja. Pripremite se, možda i za parlamentarne izbore. Bili ste ovde u Knjaževcu jako pragmatični. Birali ste dve najbolje liste, ali ste, ipak, odlučili da to spojite u jednu i da to bude ono što je najbolje,” kazao je Đukanović.

”Ima ona stara ”preko trnja do zvezda”. Put preko trnja smo prošli, došli smo na jedan udoban put. Zvezde su daleko, treba puno da se radi. Molim vas da nastavite ovako, da radite sa ljudima, ne zbog glasova, već zato što je važno da ljudi osete jedinstvo,” istakao je Ranđelović.

Srpska napredna stranka imaće najjači i najkvalitetniji opštinski odbor od početka višestranačja u Knjaževcu, poručeno je sa Izborne skupštine.

[FAG id=51257] –




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...