Home / Knjaževac / FSZO: PONOVO POVERENJE DALIBORU MANOJLOVIĆU IZ KNJAŽEVCA

FSZO: PONOVO POVERENJE DALIBORU MANOJLOVIĆU IZ KNJAŽEVCA

Večeras je u prostorijama Fudbalskog saveza Zaječarskog okruga (FSZO) u gradu na dva Timoka, održana Izborna Skupština Sudijske organizacije na teritoriji FSZO. Jednoglasnom odlukom delegata na čelu Sudijske organizacije biće i u narednom četvorogodišnjem periodu Dalibor Manojlović iz Knjaževca, najbolji arbitar u Timočkoj krajini i šire, a koji je na ovu odgovornu funkciju izabran 12. oktobra prošle godine, nakon ostavke dotadašnjeg predsednika Zorana Đurovića. Za potpredsednika je izabran Goran Marinković iz Sokobanje.

U Izvršnom odboru su: Dalibor Manojlović (predsednik), Goran Marinković (potpredsednik), Stefan Vojnić (Boljevac), Aleksandar Minić (Knjaževac), Igor Živić i Boban Stamenković (Zaječar) i Dejan Najdić (Sokobanja). Poslove sekretara i dalje će predano obavljati Miloš Jovanović iz Zaječara.




-Krupnim koracima vraćamo stari sjaj naše sudijske organizacije. Redovno i u svim gradskim i opštinskim fudbalskim savezima na našem području (GFS Zaječar, OFS Knjaževac, Sokobanja i Boljevac) organizujemo Školu za nove i mlade sudije, umnožavamo članstvo i stvaramo nove delioce pravde za naredne godine i decenije. Takođe nedavno smo prvi na teritoriji FS RIS organizovali Talent mentor program, a na kome su predavači bili Dalibor Đurđević iz Kruševca i Bojan Jovanović iz Niša. Drugarstvo i prijateljstvo svih sudija u svim sredinama je na najvišem nivou, a tako će biti i u narednom periodu, kada želimo da još više unapredimo našu sudijsku organizaciju, koja je svojevremeno bila jedna od najboljih u Istočnoj Srbiji – istakao je sa ponosom Dalibor Manojlović (na slici), novi (stari) predsednik sudijske odrganizacije na teritoriji FS Zaječarskog okruga.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...