Home / Knjaževac / Exe Net – Superbrzi Optički internet i televizija u Knjaževcu

Exe Net – Superbrzi Optički internet i televizija u Knjaževcu

Pre par meseci Exe Net je omogućio pakete superbrzog optičkog interneta, televizije i telefonije u opštini Knjaževac koja je do skora bila pokrivena samo wireless signalom Exe Neta-

Sta knjaževčanima nudi superbrzi optički internet Exe neta ?

U trenutku pisanja ove ponude Exe Net je JEDINI FTTH provajder u ovom delu Srbije tj. van Beograda. FTTH ili objedinjena usluga Interneta i Televizije korišćenjem optičkih kablova i vlakana do stana/kuće korisnika je NAJSAVRŠENIJInačin dostave internet i TV signala do korisnika. Prednosti: ne postoje ometanja signala, brzina od/ka internetu je neograničena u tehnološkom smislu, mogućnost neograničenog povećavanja brzine interneta bez promena cena, slika je kristalno čista, mogućnost koriščenja velikog broja HD kanala,GLEDANJE PROGRAM REKORDNIH 120 h.unazad,  itd.

Razlika između nas i ostalih kablovskih provajdera

Za razliku od drugih Internet i TV kablovskih operatera, mi ne koristimo koaksijalni kabl i kablovske modeme za infrastrukturu, posebno zbog ograničenja koje ove metode nameću. Ograničenje je kašnjenje između korisnika i servera provajdera kao i smetnje . Takođe je ograničen i ukupan protok koji ovakav kabl moze da propusti. Problem se javlja i kod kvaliteta internet signala posebno zbog toga što kroz ovaj kabl prolaze TV signali i zato nastaju ometanja u radu na internetu.

Odlika naše mreže je izuzetno mali ping/latencija od svega 0-1ms što je idealno za Gaming i audio video razgovore preko interneta. Laički nazvano latencija je kašnjenje između korisnika i servera provajdera. Poređenja radi kod ADSL-a ovo kašnjenje je dosta veće od 25-80ms, a kod klasičnih kablovskih provajdera od 20-45ms. Kod nas je 0 ili 1ms što predstavlja prednost od 20 do 80 puta. Naša prednost

Zato Exe Net koristi optičke kablove kapaciteta od 1000Mbit/sec do 10000Mbit/sec (10Gbit/sec), na ovaj način ne može doći do kašnjenja i ometanja internet signala i Vaša veza sa našim serverom je zagarantovana i stabilna. Kvalitet TV slike je isti onakav kakav je kod nas u stanici, jer na optički kabl ne utiču spoljni faktori kao kod koaksijalnog. Pošto kroz optički kabal prolazi svetlost i unutar kabla nema strujnih provodnika, preko naše mreže ne može doći do oštećenja kompjutera, televizora i ostalih uređaja u stanu/kući.

*** Važi isključivo za Knjaževac,  Niš i Svrljig! Exe Net je jedini provajder optičkog interneta i televizije u ovom delu Srbije!!!

Iskoristite akciju Exe Net-a i priključite se na internet potpuno besplatno bez troškova i kupovine opreme. Uz Exe Net optički internet UVEK dobijate:

– Veliku Brzinu od/ka internetu
– Pouzdanost
– Kvalitet
– Mogućnost gledanja Televizije u vrhunskom kvalitetu i visokim HD rezolucijama

Ukoliko želite da se priključite na Exe FIBER OPTIČKU GPON mrežu popunite formular na ovoj stranici!





Prednosti:

  • * Prednost tehnologije nad postojećim vrstama pristupa internetu
  • * Mogućnost prenosa velikih količina podataka
  • * Niska latencija
  • * Paketi sa velikim uploadom
  • * Nema filtriranja portova
  • * Najniža cena paketa
  • * Garantovan kvalitet usluge
  • * Mogućnost korišćenja više nezavisnih internet paketa preko jednog priključka
  • * Perfektan kvalitet slike
  • * Preko 220 kanala (HD kanali, Filmski, Sportski, Erotski 18+, Muzički itd.) bez doplate
  • * Gledanje na više TV-a u okviru stana/kuće

Uslovi:

  • * Potpisivanje ugovora na 12 ili 24 meseci
  • * Minimalni paket koji morate koristiti mesečno je Exe Fiber Home 35/3Mbps
  • * Postojanje tehničkih mogućnosti

Kontakt info




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...