Home / 2022 / DVE GODINE KAKO JE PREMINULA NEDA ARNERIĆ

DVE GODINE KAKO JE PREMINULA NEDA ARNERIĆ

FOTO: SLOBODAN PIKULA / RAS SRBIJA

FOTO: SLOBODAN PIKULA / RAS SRBIJA

Glumica je rođena 15. jula 1953. godine u Knjaževcu, a njen prvi film “San” iz davne 1996. godine je od Nede napravio pravu zvezdu tadašnje Jugoslavije.

Neda Arnerić preminula je 10. januara 2020. godine, u svom domu za trpezarijskim stolom, a pronašao ju je njen brat kada je pozvao bravara jer se glumica nije javljala na telefon.

Kada su otvorili vrata stana pronašli su mrtvu Nedu kako leži na stolu.
Glumica je rođena 15. jula 1953. godine u Knjaževcu, a njen prvi film “San” iz davne 1996. godine je od Nede napravio pravu zvezdu tadašnje Jugoslavije. Jedne od zapaženijih uloga u Nedinoj karijeri jesu uloge u filmovima “Višnja na Tašmajdanu”, “Užička republika”, “Sutjeska”, “Varljivo leto ’68”, “Ispravi se, Delfina” i mnogi drugi.

Glumica je bila dobitnica “Zlatne arene” na Filmskom festivalu 1998. godine u Puli za ulogu u filmu “Haloa – Praznik kurvi”.

Neda je tokom svog života bila udata za Dejana Karaklajića, glumca Radeta Markovića i lekara Milorada Mešterovića, koji je preminuo pre par godina nakon duge i teške bolesti, a on je uvek bio njena podrška.

Podsetimo, Neda je dva puta pokušala da se ubije. Jednom kada je u februaru 2019. godine popila šaku tableta, a drugi put kada je pre par godina skočila sa terase i tako pala na limeni krovu.

Izvor https://www.espreso.co.rs/

foto FOTO: SLOBODAN PIKULA / RAS SRBIJA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

Ministarstvo odbrane uputilo poziv za uvođenje u vojnu evidenciju

Ministarstvo odbrane uputilo je poziv za uvođenje u vojnu evidenciju osoba koje ...