Home / Bioskop / Domaća HIT komedija Taksi bluz 11. i 12. februara u Knjaževcu

Domaća HIT komedija Taksi bluz 11. i 12. februara u Knjaževcu

Nakon nedavne premijere  Aktuelne romantične komedije “Taksi bluz”, u režiji Miroslava Stamatova čije je prikazivanje počelo od 17. januara 2019. godine širom Srbije, knjaževačku publiku  očekuju projekcije ove popularne komedije u bioskopu Domu kulture  11. i 12. februara.

Filmski program Doma kulture nastavlja se tokom  februara. Romantična domaća komedija „Taksi bluz“ u režiji Miroslava Stamatova, biće prikazana u velikoj sali  Doma kulture, 11. i 12. februara od 18:00  i 20:00 sati.

„Taksi bluz“  je romantična komedijaa istovremeno i uzbudljivi „road movie“. Glavni junak ove priče je Marko (Andrija Milošević), simpatični dramaturg koji godinama radi kao taksista i čije ćemo avanture pratiti tokom jedne noćiGomila suludih” i komičnihsituacija smenjuju se zajedno sa mnoštvom putnika kojiće prodefilovati kroz taksi kao mušterije.

Karte po ceni od 250 dinara mogu se kupiti na blagajni Doma kulture, na dan projekcije filma.





Ovo je uzbudljiva romantična komedija, u kojoj je glavni junak Marko(45), propali dramaturg koji godinama radi kao taksista. U filmu Marko prolazi kroz razne avanture, sve to jedne noći kada se njegov posao pretvara u haos. U njegovo taksi vozilo se ušunja mali Damir, koji je pobegao z doma za nezbrinutu decu, i koji traži oca. Kroz taksi će prolaziti mnogo novih osoba, čija se priča prati.

U ponedeljak, 11. februara,  na bioskopskom repertoaru naći će se još jedno ostvarenje,  dečji animirani  3D film „Aladin i leteći ćilim“, u terminu od 16:00 sati, dok će dan kasnije, u istom terminu, biti prikazan četvrti nastavak bajkovitog animiranog 3D  hita “Snežna kraljica: Svet ogledala”.

Animirani filmovi  su sinhronizovani, a cena ulaznice za ove projekcije je 250.00 dinara.




avatar

One comment

  1. Da li će biti ponovljena projekcija pošto se desila ona havarija?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...