Home / Knjaževac / Dečak kojeg je otac silovao u Knjaževcu, pokušao da se ubije u školskom dvorištu

Dečak kojeg je otac silovao u Knjaževcu, pokušao da se ubije u školskom dvorištu

Više javno tužilaštvo u Zaječaru odredilo je pritvor do 30 dana B. V. iz okoline Knjaževca zbog postojanja osnovane sumnje da je silovao rođenog sina. On se tereti da je u više navrata od 2015. do 2016. silovao svog maloletnog sina, koji sada ima 13 godina.

Do pre izvesnog vremena, sin je ćutao o svemu, ali je onda sve ispričao jednoj osobi koja je jezivu priču sina prijavila policiji. B. V. je razveden, a sin živi sa majkom u Knjaževcu. Kod oca je odlazio u posetu, piše Alo.

Za slučaj se saznalo 2017. kada je dečak u školu poneo nož i pokušao da se ubije u školskom dvorištu. Mališani su videli kako drži nož u ruci i pozvali nastavnike koji su mu oduzeli sečivo. Školski psiholog je odmah razgovarao s njim kao i službenici Centra za socijalni rad u Knjaževcu. Dečak je tada ispričao da ga je tata neprekidno tukao i da ga je navodno više puta silovao u kupatilu dok ga kupao. Požalio se tada da ne želi da živi s njim.

Posle incidenta, ocu je sudski zabranjen pristup vanbračnoj supruzi i sinu dok je istovremeno trajala istraga.



Posle pokušaja samoubistva, majka i sin su smešteni u Sigurnu kuću u Nišu gde su proveli mesec dana. Odatle su se vratili u Knjaževac, gde ih je primio stric dečakove majke, kod koga i sada žive. Meštani kažu da su majka i sin živeli sa ocem monstrumom u knjaževačkom selu i da su trpeli neviđenu torturu.

– Poznajemo B. V. kao neviđenog nasilnika. Tukao je mališana, bukvalno od kako je dete prohodalo. Dečak nam je pokazivao tragove kaiša po butinama i telu, a to se događali iz godine u godinu. Tukao je i suprugu koja je uvek bezuspešno pokušavala da odbrani mališana. Udarao ga je motikama i to često po glavi – pričaju meštani iz sela.

Jedna baka, stara oko 70 godina kaže da je B. V. i nju prebio.

– Imala sam strašne modrice po telu, a celu baštu mi je isprskao “totalom”, otrovnim sredstvom, koje sve biljke uništava u korenu. U svađi je sa mnogima u selu. Nezgodan je čovek i mnogi ga se plaše – priča starica.

Majka dečaka, ne radi nigde i živi od socijalne pomoći.


 

NOVI DETALJI: Dečak koji tvrdi da ga je otac silovao POKUŠAO DA SE UBIJE -Sadašnja nevenčana supruga: Moj muž je nevin!

Više javno tužilaštvo u Zaječaru odredilo je pritvor do 30 dana B.V. (45) iz okoline Knjaževca zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično delo obljuba nad maloletnim licem.

On se sumnjiči da je 2015. do 2016. godine u više navrata silovao svog maloletnog sina, koji sada ima 13 godina.

-Prvi put smo za slučaj saznali jula 2017. godine kada je dečak u školu poneo nož i pokušao da se ubije u šlolskom dvorištu. Učenici su videli kako mališan drži nož u ruci i pozvali nastavnike koji su mu oduzeli oružje. Školski psiholog je odmah razgovarao sa njim, kao i službenici knjaževačkog Centra za socijalni rad. Tada je dečak ispričao kako ga je tata neprekidno tukao, kako ga je više puta silovao u kupatilu kada ga je, navodno, kupao, kako više ne želi da živi – saznaje Tk magazin iz izvora bliskom istrazi.

Tada je ocu sudski zabranjen pristup njegovoj vanbračnoj supruzi i sinu i otpočeo je da se vodi proces istrage.

Nakon što je dečak pokušao samoubistvo, majka i sin su smešteni u Sigurnu kuću u Nišu gde su proveli oko mesec dana. Odatle se vraćaju u Knjaževac gde ih je primio stric nesrećne majke i kod koga i sada žive.

Istraga je trajala više meseci, da bi policija prekjuče najpre uhapsila B.V., odredila mu pritvor do 48 sati, a nakon saslušanja u Višem tužilaštvu pritvor je produžen do 30 dana.

Majka i sin su sa ocem monstrumom živeli u knjaževačkom selu i trpeli neviđenu torturu, kažu meštani.

-B.V. je neviđeni nasilnik. Tukao je dečaka bukvalno od kada je mališan prohodao. Neviđen broj puta nam je dečak pokazivao tragove kaiša po butinama i telu, i to iz godine u godinu. Tukao je i svoju suprugu koja bi uvek bezuspešno pokušavala da odbrani dete od batina. Udarao ga je motkama, često po glavi – pričaju meštani tog sela.

Jedna baka, stara oko 70 godina, kaže da ju je B.V. prebio, da je imala strašne modrice, da joj je celu baštu isprskao otrovnim ’’totalom’’, sredstvom koje sve biljke u sekundi uništava u korenu. Meštani govore kako je osumnjičeni u svađi sa mnogima u selu, da je nezgodan čovek, da ga se mnogi boje.

Rođeni stric nesrećne majke, S.S., primio je nju i njenog sina pod svoj krov.

-Moja bratanica ima svoju kućicu, ali joj je muž branio da plaća račune i da je održava. Isključena joj je struja, sve je oronilo, molio bih ljude da joj pomognu da se skući. Ona nigde ne radi, živi od socijalne pomoći. Ja je gledam kao rođenu ćerku, trpela je strašne batine godinama, i ovo jadno dete, ko zna kako je tek njemu… Važno da su oni skoro godinu dana kod mene, da žive bez straha od mrcvarenja…– kaže stric potresnim glasom za Tk magazin.

SADAŠNJA NEVENČANA SUPRUGA: MOJ MUŽ JE NEVIN

U kući B.V.-a zatekli smo njegovu nevenčanu suprugu S.A. koja sa njim živi sedam meseci. Ona tvrdi da je njen nevenčani suprug nevin.

-On je divan čovek, za sedam meseci nismo se čak ni posvađali. Da sa njim nešto nije u redu, ja bih primetila. Ne bih živela sa monstrumom, i ja imam dva sina, prvi muž mi je preminuo. Ovo je sramota, dečak je sve izmislio – tvrdi S.A.




Izvor: Tk magazin

Izvor .telegraf.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...