Home / Bezbednost / Babićev vozač uhapšen zbog teške povrede bezbednosti saobraćaja i smrti S.G iz Knjaževca (Video)

Babićev vozač uhapšen zbog teške povrede bezbednosti saobraćaja i smrti S.G iz Knjaževca (Video)

Policija je danas uhapsila vozača direktora Koridira Srbije Zoraba Babića, zbog teške povrede bezbednosti saobraćaja.

Podsetimo, u teškoj saobraćajnoj nesreći na naplatnoj rampi kod mesta Doljevac, u blizini Leskovca, poginula je Stanika Gligorijević (52) iz knjaževačkog sela Debelica, a povređene su još četiri osobe među kojima i Zoran Babić.

Za izazivanje nesreće osumnjičen je Babićev vozač D. S. (35).Na snimku koji su objavili beogradski mediji vide se dva vozila kako stoje na naplatnoj rampi. Strava se odigrala u deliću sekunde. Automobil Zorana Babića ih je smrvio, a u jednom od vozila nalazila se žena koja je preminula na licu mesta. Babićev auto udario je u “opel astru”, koja je odgurala “pasat”.

Vozač D. S. je upravljao “škodom superb” u kojoj se nalazio Babić kada je na naplatnoj rampi umesto u kanal u kojem se putarina naplaćuje elektronski, ušao u onaj gde se plaća gotovinski i udario u “opel astru” na čijem je zadnjem sedištu sedela nesrećna Stanika.

Od siline udarca koji je bukvalno razneo zadnji vozila, Stanika je preminula na licu mesta a iz gomile zgužvanog metala morali su da je izvlače vatrogasci.

Teško je povređena i njena sestra M.A. (54) koja je bila na mestu suvozača dok je njen zet S.A. (48) zadobio lakše povrede. Lakše je povređen i S.S. ( 64) koji je bio za volanom svog “folksvagen pasata” kada ga je otpozadi usled lančanog sudara udarila “opel astra”.

Zoran Babić popodne je podneo neopozivu ostavku.avatar
Izvor kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

Ornamentalna baština – dvopređne čarape Srbije

Izložba „Ornamentalna baština – dvopređne čarape Srbije”, autorke Dušice Živković iz Knjaževca, ...