Home / Drugi pišu / Aleksandar Vasilov treći na Otvorenom prvenstvu Knjaževca (Foto)

Aleksandar Vasilov treći na Otvorenom prvenstvu Knjaževca (Foto)

turnir-tk

Aleksandar Vasilov, član teniskog kluba „Caribrod“ osvojio je treće mesto na Otvorenom prvenstvu Knjaževca do 8 godina, turniru crvenog nivoa iz programa Tenis 10s, koje je u subotu 17. decembra održano u Knjaževcu.

Turnir je održan u hali, na parketu, a organizator je bio Teniski klub „Magnet“. Pobednik turnira je Janko Milosavljević iz kluba organizatora.

Prvo mesto na turniru zauzeo je Janko Milosavljević, koji je sa 2:1 savladao Stefana Đorđevića iz Teniskog kluba Bor. Učestvovalo je 10 takmičara iz Dimitrovgrada, Niša, Bora i Knjaževca.

Dušan Grujić, član TK Magnet učestvovao je na turniru koji je u Nišu organizovala Teniska akademija Živković za decu do 10 godina. Grujić je poražen u četvrtfinalu.

Pored Vasilova, dobre rezultate ostvarili su i ostali takmičari teniskog kluba „Caribrod“. Pavle Ilijev i Andrej Rangelov ispali su u četvrtfinali, a Janko Vojinović, je u utešnom turniru osvojio drugo mesto.

Bio je ovo prvi nastup za mlade tenisere iz Dimitrovgrada, koji tek uče početne korake u belom sportu, a u narednom periodu im predstoji još jedan turnir u Knjaževcu, koji će biti organizovan 21. januara.

Т. Aleksov

Foto: TK „Magnet“ -izvor far.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Knjaževac : iImenovana Komisija za ocenu projekata podnetih na Konkurs za sufinansiranja medija

Ha osnovu člana 24. Zakona o javnom informisanju i medijima (“Sl. glasnik ...