Home / Fudbal / Odigran 14. Memorijalni turnir u malom fudbalu ”Ivica Božinović”

Odigran 14. Memorijalni turnir u malom fudbalu ”Ivica Božinović”

 

 

Ekipa Policijske stanice Knjaževac pobednik je 14. Memorijalnog turnira u malom fudbalu, organizovanog u znak sećanja na Ivicu Božinovića, poginulog pripadnika MUP-a.

Policijska stanica Knjaževac, u saradnji sa lokalnom samoupravom i porodicom Božinović, organizovala je tradicionalni, 14. po redu Memorijalni turnir u malom fudbalu „Ivica božinović“.

Turnir se održava u znak sećanja na policijskog službenika Ivicu Božinovića, koji je tragično izgubio život izvršavajući službene zadatke 2000. godine, kao i na sve druge pripadnike Ministarstva koji su dali svoje živote za bolje sutra i dobrobit svih mlađih generacija.

Ove godine učestvovale su ekipe Policijske uprave u Zaječaru, policijskih stanica Knjaževac, Sokobanja, Boljevac, Fudbalskog kluba „Midžor“ iz Kalne, ekipa lokalne samouprave i ekipa Policijska stanice Svrljig – Policijske uprave Niš.

Takmičenje je zvanično otvorio Mišel Nikolić, pomoćnik predsednika opštine, koji je istakao da je naša obaveza da ne zaboravimo sve pripadnike policije u Srbiji koji su dali svoje živote za našu bezbednost.

Pobednik ovogodišnjeg takmičenja je ekipa Policijske stanice Knjaževac koja je u finalu, posle boljeg izvođenja penala, pobedila kalanski Midžor 5:4. U regularnom delu bilo je nerešeno 2:2. Nagradu za fer plej dobila je ekipa Policijske stanice Svrljig.

 

Ostavite komentar :

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

Projekat podele državnih stanova i kuća na korišćenje gradjanima Srbije koji žele da žive i osnuju porodicu u Knjaževcu, 4000 eura svakoj nezaposlenoj majci koja rodi treće dete

    Opština Knjaževac od šezdesetih godina prošlog veka ima negativan prirodni ...

%d bloggers like this: