Home / Timocka krajina / Knjaževac / VREDNOST RADOVA za Knjazevacki PIČ TERENA 50.000 EVRA

VREDNOST RADOVA za Knjazevacki PIČ TERENA 50.000 EVRA

MINISTARSTVO OMLADINE I SPORTA I PREDSEDNIK OPŠTINE KNJAŽEVAC, MLADEN RADOSAVLJEVIĆ POTPISALI UGOVOR O IZGRADNJI PIČ TERENA

minipic1.jpg

U Palati Srbije u Beogradu, deset opština, među kojima i opština Knjaževac potpisale su ugovor sa Ministarstvom omladine i sporta o izgradnji mini pič terena, namenjenog mladima. Cillj projekta, koji finansira Vlada Kraljevine Norveške je da se u lokalnim sredinama unaprede uslovi za bavljenje mladih sportom i njihovo kvalitetno provođenje slobodnog vremena. Reč je o ograđenim terenima sa
veštačkom travom koji se mogu koristiti za više različitih sportova – fudbal, rukomet, odbojku i košarku. Ovakav tip terena je uobičajen u zemljama Evropske unije.

Predsednik opštine Knjaževac, Mladen Radosavljević kaže: «Poznato je da mi dosta izdvajamo za sport, a ova sedstva su dobrodošla da se izgradi i ovakav teren, kako bismo mladim ljudima pružili šansu da razvijaju i afirmišu sportski duh». Ministarsvo omladine i sporta, projekat izgradnje mini pič terena realizuje u saradnji sa Fudbalskim savezom Srbije.

Izgradnja ovog terena koštaće oko 50.000 evra, za koji sredstva obezbeđuje Vlada Kraljevine Norveške, dok će Opština Knjaževac obezbediti lokaciju.

By Nebojša Đorđević kul tim


Leave a Reply

x

Check Also

Mihajlović na otvaranju deonice auto-puta od Pirota do Dimitrovgrada (Foto & Video)

Zamenik predsednika opštine Miroljub Mihajlović prisustvovao je  otvaranju deonica auto-puta od Pirota ...