Home / Doma kulture Knjaževac / Priznanja za talentovane i uspešne knjaževačke đake (Video)

Priznanja za talentovane i uspešne knjaževačke đake (Video)

Opština Knjaževac danas je u Domu kulture organizovala  tradicionalnu svečanost za najbolje učenike osnovnih i srednjih škola. Pohvalnice, najviša opštinska priznanja, namenjena deci i mladima, a povodom 17. maja, Dana opštine, dobilo je 250 učenika osnovnih i srednjih škola. Ove godine, pohvalnice su uručene i najuspešnijim knjaževačkim studentima.

 

Majske svečanosti, posvećene Danu opštine, uvek su prilika da se istaknu najbolji knjaževački đaci i studenti. Upravo njima bila je posvećena svečanost, organizovana u velikoj dvorani Doma kulture. Predsednik opštine Knjaževac, mr Milan Đokić,  obratio se nagrađenim učenicima i istako važnost njihovog uspeha, kao i sve ono, što Opština čini kako bi im omogućila još bolje uslove za dalji napredak i uspeh.


 

”Deca su nam i u radu i u nagrađivanju prioritet. Kada planiram

o budžet, prvo se pitamo šta je to potrebno Predškolskoj ustanovi, osnovnim i srednjim školama, šta je potrebno svoj našoj deci i njihovim nastavnicima, kako bi imali uslove za školovanje kakvo imaju deca u razvijenim evropskim zemljama. Opravdanost svakog dinara, koji ulažemo u škole, vidi se po broju priznanja koja deca donose sa takmičenja.”

Priznanja je uručio Igor Stevanović, zamenik predsednika Skupštine opštine.

Pohvalnice za odlične ocene  u knjižicama, rezultate postignute na takmičenjima od opštinskog do međunarodnog ranga primilo je 250 učenika i učenica iz svih osnovnih i srednjih škola, kao i najbolji studenti knjaževačke opštine.



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...