Home / Knjaževac / Opština Knjaževac poziva mlade ljude u Startup centar

Opština Knjaževac poziva mlade ljude u Startup centar

 

Opština Knjaževac ima nameru da osnuje “Startup centar” koji će biti namenjen mladim ljudima koji žele da započnu svoj biznis u sledećim oblastima :

– IT industrija
– Kreativna industrija
– Marketing na društvenim mrežama
– Digitalni marketing
– Freelence poslovi

Ovo će biti prostor koji će mladim ljudima omogućiti da zakorače u svet preduzetništva i da uz pomoć mentora, organizovanih obuka i podrške lokalne samouprave svoje ideje pretvore u održivi biznis.

Lokalna samouprava poziva sve zainteresovane mlade sugrađane da pošalju svoje Pismo o namerama u formi zadatog upitnika na adresu branislav.josifovic@knjazevac.rs do 1.5.2019. godine. (koje se načazi u nastavku teksta).


Nakon dostavljanja pisma o namerama, opština Knjaževac će sagledati sve prijave i organizovati sastanak sa zainteresovanim budućim korisnicima „Startup centra“ kako bi se zajednički kreirali uslovi i program rada centra, u skladu sa potrebama korisnika.

Ovde možete preuzeti Javni poziv i Pismo o namerama

Opština Knjaževac ima nameru da na svojoj teritoriji osnuje Startup centar, namenjen pre svega mladim ljudima koji žele da započnu svoj biznis, vezan za moderne i sve popularnije tehnologije.

”Startup centar bi bio namenjen mladim ljudima koji žele da započnu biznis u oblasti IT industrije, kreativnih industrija, digitalnog marketinga, marketinga na društvenim mrežama i svih drugih freelence poslova, kojima se mnogi naši mladi sugrađani već bave. Raspisaćemo najpre javni poziv jer želimo da vidimo koliki je broj mladih zaniteresovan, šta je to čime bi se oni bavili….U okviru javnog poziva postojaće upitnik, koji će svi zainteresovani popuniti i poslati nama do prvog maja. Nakon toga, zakazaćemo sastanak sa svima njima i videti šta su njihove ideje. Opština Knjaževac ima dobru volju, sredstva u budžetu da to uradi, spremnu lokaciju, na mladima je da se jave”, kazao je Josifović.

 



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...