Home / Lokalna samouprava / Knjaževac : Učenicima zimovanje po privilegovanim cenama

Knjaževac : Učenicima zimovanje po privilegovanim cenama

opstinsko vece

-Učenici osnovnih i srednjih škola moći će usluge planinarskog doma na Babinom zubu da koriste po privilegovanim cenama u odnosu na ostale građane, čulo se na jučerašnjoj   sednici Opštinskog veća.

Tom prilikom Predsednik opštine Knjaževac, Milan Đokić, pozvao je direktore škola i nastavnike da škole u prirodi i zimovanja za svoje učenike organizuju na Staroj planini.

Kako se na sednici Opštinskog veća čulo,  tokom zime, ukoliko bude postignuta saglasnot sa profesorima, deo nastave fizičke kulture odvijaće se na bazenu, a za učenike biće organizovan i prevoz do bazena.

“ Stvaramo preduslove za korišćenje Planinarskog doma za knjaževačku školsku decu po cenama koje su upola jeftinije u odmosu na cene koje će biti ponuđene za ostalo stanovništvo. Apelujem na direktore škola, nastavnike, učitelje da koriste blagodeti Stare planine, da ne vode decu na Goč, Zlatibor, Taru za mnogo veće cene nego što to mogu da urade u Knjaževcu i na Staroj planini. Mislim da je velika šteta da one blagodeti koje knjaževačka opština ima, prepoznaju i koriste svi drugi, sem Knjaževčana…. Ako već roditelji izdvajaju novac za anstave u prirodi i zimovanja – neka to bude za manje para i na teritoriji naše opštine “, naglasio je predsednik Opštine.

Tokom zime, ukoliko bude postignut dogovor sa profesorima, deo nastave fizičke kulture odvijaće se na bazenu, a za učenmike osnovnih i srednjih škola biće organizovan i prevoz do bazena.


izvor Knjaževačke vesti / K.I.

Leave a Reply

x

Check Also

Mihajlović na otvaranju deonice auto-puta od Pirota do Dimitrovgrada (Foto & Video)

Zamenik predsednika opštine Miroljub Mihajlović prisustvovao je  otvaranju deonica auto-puta od Pirota ...