Home / Timocka krajina / Knjaževac / SJAJNO KNJIŽEVNO VEČE U KNJAŽEVCU

SJAJNO KNJIŽEVNO VEČE U KNJAŽEVCU

silueta-branko-miljkovic-114x300.jpg

U okviru realizacije projekta www.kul-tim.net u suorganizaciji Književnog kluba «Branko Miljković» iz Knjaževca i Doma Kulture, održano je književno veče, čiji su učesnici izazvali pozitivne reakcije publike, koja ih je, posle svake pročitane pesme nagrađivala burnim aplauzom. Knjaževčani su bili u prilici da vide, da upotrebimo sportski termin, prvu postavu pesnika iz njihovog grada, kao i odlične pesnike iz Bora (Živko Avramović, aforističar, Milen Milivojević), Svrljiga (Zoran Vučić),Zaječara (dr.Ljubiša Rajković Koželjac) i Sokobanje (Hranislav Milojković).

izvor knjazevcainfo


vuc.jpg nebojsa-djordjevic-18.jpg

Nadahnute domaćine predvodili su Obren Ristić, predsednik pomenutog književnog kluba i Nebojša Đorđević, vođa projekta www.kul-tim.net. Pored njih učestvovali su još: Dalibor Filipović Filip, Dragče Milojić, Petar Gerov, Vojislav Aranđelović, Slobodanka Stanković – Ilić, Milijan Srejić, Dušan Živić, kao i Sanja Radovanović, koja je vodila program.

By Mirjana Stanojević

Divno književno veče, u kome su učestvovali sedmorica članova Udruženja književnika Srbije, muzički je obogatio duo «Tren» (Goran Petrović i Zoran Jelenković).

Bolje od ovoga ne može – vrh!

izvor knjazevcainfo


Leave a Reply

x

Check Also

Uređenje Trga u Knjaževcu (Foto & Video)

– – U Knjaževcu je u toku rekonstrukcija keja i trga Dimitrija ...