Home / Fudbal / Vanredno kolo Okružne lige – priprema za Kup

Vanredno kolo Okružne lige – priprema za Kup

Fudbaleri Omladinca iz Grezne i Midžora svoje mečeve 29. kola Okružne lige igraju danas, a u petak se međusobno sastaju u finalu Kupa.

Odigrane su utakmice 28. kola fudbalskog prvenstva Okružne lige. Najzanimljiviji meč bio je susret u Grezni u kome je lider na tabeli, OFK 019 iz Zaječara pobedio ekipu Omladinca rezultatom 4:3. Sloga je prekinula seriju poraza i utakmicu u Minićevu protiv Ozrena završila nerešenim rezultatom 2:2. Sva tri boda osvojilo je Bučje pobedom protiv Graničara 4:2, dok je ekipa OFK Knjaza poražena u Podgorcu od Malinika 4:1.


U ovom kolu slobodna je bila ekipa Midžora, koja će već danas na teren. Vanredno kolo u Okružnoj ligi igra se u sredu, ali će Kalanci, zbog finala Kupa koje ih očekuje u petak, svoju ligašku utakmicu igrati danas. Rival im je OFK Rtanj, a utakmica u Kalni počinje u 17 časova i 30 minuta. Isto važi i za drugog finalistu opštinskog Kupa, ekipu Omladinca koja će danas u Trgovištu od 17,30 igrati lokalni derbi sa OFK Knjazom.

Od predstavnika knjaževačke opštine u sredu će igrati Bučje, koje će biti gost ekipe OFK 019 u Zaječaru. U 29. kolu Okružne lige po rasporedu su slobodni fudbaleri minićevske Sloge.



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...