Home / Fudbal / Snimak : Timočanin startovao pobedom nad Radanom rezultatom 2:1 (Video)

Snimak : Timočanin startovao pobedom nad Radanom rezultatom 2:1 (Video)

Golovima Mrševića i Zlatkovića  ekipa Knjaževačkog Timočanina na domačem terenu savladala je Radan rezultatom 2:1.

Počeo je prolećni deo fudbalskog prvenstva Srpske lige istok. Na startu drugog dela sezone Timočanin je pobedio ekipu Radana iz Lebana rezultatom 2:1.

Veliki broj gledalaca koji se u nedelju okupio na gradskom stadionu video je na delu dve veoma dobre ekipe, igralo se čvrsto, borbeno, domaćin je u većem delu imao terensku inicijativu, ali su opasni bili i gosti, naročito iz kontranapada.

Timočanin je do prednosti od 1:0 došao u 29. minutu. Posle kornera, u šesnaesetrcu gostiju najbolje se snašao štoper Mršević i preciznim udarcem smestio loptu pod prečku. Gosti su izjednačili pred kraj poluvremena, u 42. minutu, kada je grešku golmana Petrovića iskoristio Stanković da glavom prosledi loptu u mrežu domaćina.


U nastavku je Radan ostao sa igračem manje. Zbog drugog žutog kartona, u 62. minutu isključen je Cvetković, ali se to u narednih pola sata nije primećivalo u igri. Timočanin nije uspevao da materijalizuje brojčanu prednost sve do same završnice. Muke je prekratio Danijel Zlatković pobedonosnim pogotkom u 83. minutu za konačnih 2:1.

Ovim trijumfom Timočanin se na tabeli popeo za jednu stepenicu. Trenutno je na šestom mestu sa 27 bodova. Na vrhu se Sinđelić izjednačio sa Jagodinom, obe ekipe imaju po 33 boda, uz napomenu da Jagodinci imaju meč manje, pošto je njihov susret sa Rembasom odložen.

U narednom kolu Timočanin će igrati u Prahovu sa ekipom Dunava.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...