Home / Ekonomija / Ministar za državnu upravu i lokalnu samoupravu, Milan Marković u Knjazevcu

Ministar za državnu upravu i lokalnu samoupravu, Milan Marković u Knjazevcu

U Knjaževcu danas boravi ministar za državnu upravu i lokalnu samoupravu, Milan Marković, koji će predsednicima zaječarskog, borskog i pirotskog okruga uručiti rešenja o raspodeli namenskih sredstava republičkog budžeta od igara na sreću. Nakon razgovora sa rukovodstvom opštine Knjaževac, ministar Marković obići će i ulice u gradu koje su uređene uz pomoć sredstava iz projekta “Uređenje užeg centra“.

One comment

 1. MINISTARSTVO ZA DRŽAVNU UPRAVU I LOKALNU SAMOUPRAVU

  – Upravna inspekcija –

  S m e d e r e v o

  Predmet : P r i j a v a

  Po saznanjima podnosioca prijave, Jasmina Gačević Mladenović prošle nedelje ovog meseca drugostepenom presudom koja je doneta po žalbi OJT-a, osuđena je na zatvor u trajanju od 6 meseci.

  Imenovana i dalje obavlja poslove načelnika Gradske uprave Grada Zaječara, što je suprotno zakonskim propisima, jer osuđeno lice donosi nezakonita pojedinačna i opšta akta, pa kao takva ne mogu imati pravnovaljana.

  Ista situacija je i sa Snežanom Gicićem, šefom MK u selu Dubočane. Za njega je zatraženo da bude suspendovan-udaljen s posla do konačne odluke Višeg suda u Zaječaru, međutim on i dalje obavlja navedene poslove. Što je još gore, po saznanjima podnosioca ovog akta, on i sada zlouipotrebljava svoj službeni položaj.

  Saglasno prethodnom potrebno je da u skladu sa svojim ovlašćenjima preduzmete mere da se prethodne nezakonitosti spreče.

  09.02.2010.god. Podnosilavc prijave
  Ranko Dinić
  Lk.br. 14995507
  PU Zaječar
  ul. Streljačka 15a/4
  Z a j e č a r

  Kontakt tel. 0642138077

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

Više od 17.000 prijava mladih za program Moja prva plata

U trećem ciklusu programa „Moja prva plata“ konkurisalo je više od 17.000 ...