Home / Agencija za razvoj opštine Knjaževa / Milan Djokić obišao radove na asvaltiranju ulice Ilije Birčanina

Milan Djokić obišao radove na asvaltiranju ulice Ilije Birčanina

 

 

Aktivnosti na rehabilitaciji saobrćajnica nastavljene su juče asfaltiranjem ulice Ilije Birčanina. Radove je sa Mladenom Radosavljevićem, direktorom Preduzeća za razvoj, urbanizam i izgradnju i svojim saradnicima obišao predsednik Opštine Milan Đokić.

Prateći aktivnosti na realizaciji programa rekonstrukcije saobraćajnica u knjaževačkoj opštini, predsednik Opštne Milan Đokić obišao je radove na asfaltiranju ulice Ilije Birčanina, u neposrednoj blizini Zdravstvenog centra.

”Velika akcija asfaltiranja je u toku, radiće se i narednih dana, ali ne samo u gradu, već i u selima, kako na saniranju udarnih rupa, tako i na asfaltiranju čitavih deonica i uređenju seoskih domova. Posao u Bučju je završen, radi se u Debelici, očekuje nas uređenje prostora ispred hotela u Kalni, kao i ispred doma u Dubravi. Pred nama je intenzivna građevinska jesen”.

Radovi na asfaltiranju, sanaciji i rekonstrukciji ulica u gradu i lokalnih puteva prema selima, nastavljaju se u ulici Tihomira Đorđevića, a u planu je i krpljenje udarnih rupa na putu prema Ćuštici.

Ostavite komentar :

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

Projekat podele državnih stanova i kuća na korišćenje gradjanima Srbije koji žele da žive i osnuju porodicu u Knjaževcu, 4000 eura svakoj nezaposlenoj majci koja rodi treće dete

    Opština Knjaževac od šezdesetih godina prošlog veka ima negativan prirodni ...

%d bloggers like this: