Home / Fudbal / Knjaževac : Počele pripreme Timočanina

Knjaževac : Počele pripreme Timočanina

Jućerašnjom prozivkom igrača, koju je obavio novi trener Dragan Ilić,  počele  su pripreme Timočanina.

Fudbaleri Timočanina juče su zvanično počeli pripreme za novu sezonu. Prvu prozivku na gradskom stadionu obavio je novi šef stručnog štaba, Dragan Ilić, fudbalski stručnjak iz Niša, a prvom treningu prisustvovala su 24-orica fudbalera. Redove Timočanina do sada su pojačali Miloš Stojanović, koji se posle izuzetno uspešne internacionalne karijere vratio u knjaževačku ekipu, zatim Uroš Nikolić iz zaječarskog Timoka i Nikola Petrović iz Radničkog iz Niša.

„S obzirom da imam dosta sportskih prijatelja u Knjaževcu, lako smo se dogovorili o saradnji sa željom da doprinesemo uspehu Timočanina. Iako povratnik u Srpsku ligu, od knjaževačkog kluba očekuje se da ostvari veće rezultate i bolji plasman od puke borbe za opstanak. Za to će biti neophodno angažovanje još nekoliko pojačanja, pošto ekipu u srpskoligaškom društvu očekuje izuzetno jaka konkurencija“, izjavio je novi trener Timočanina.

Prvu prijateljsku utakmicu u pripremnom periodu Timočanin igra naredne srede, 17. jula, protiv Radničkog iz Pirota, a mesec dana kasnije, 17. avgusta, počinje šampionat Srpske lige istok.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

SUTRA SU MITROVSKE ZADUŠNICE

Srpska pravoslavna crkva i vernici će sutra, 5. novembra obeležiti jedan od ...